Om oss

Advokatfirmaet Meland er et veletablert og allmennpraktiserende advokatfirma med lang erfaring innen en rekke rettsområder, og vi stiller vår juridiske ekspertise og erfaring til rådighet for både privatpersoner og næringslivskunder.

Vi er til enhver tid opptatt av at du som klient skal ivaretas på best mulig måte i alle faser av advokatoppdraget, og vi tilpasser kundeoppfølgingen til akkurat deg. Vi vektlegger faglig grundighet og kompetanse ved gjennomføring av alle våre oppdrag.

Enten du kun trenger juridisk rådgivning eller har behov for mer omfattende bistand i en sak eller tvist, har vi kompetente advokater som kan hjelpe deg.

Du som klient skal være trygg på at Advokatfirmaet Meland foretar en grundig juridisk vurdering av ethvert oppdrag vi får inn til oss, og vi er opptatt av at alle skal føle seg ivaretatt under prosessen, uavhengig av om det er et stort eller lite oppdrag.

Våre juridiske tjenester skal være av høy kvalitet, og vi vil alltid tilstrebe å være tilgjengelige i henhold til klientens behov.

Hvis du er usikker på om du har en sak oppfordrer vi deg til å ta kontakt for en nærmere prat.

«Vi holder til sentralt i Skien sentrum, og du er velkommen til å komme innom vårt kontor for et møte når som helst i vår åpningstid. Hvis en av våre advokater har ledig tid, tar vi oss alltid tid til å ta en innledende vurdering av din sak.»

Ta kontakt med oss i dag.

Våre ansatte

Kristin Bull Ellegård
Kristin Bull Ellegård
advokatfullmektig
35 53 05 50/ 47 80 40 91
kbe@advokatmeland.no
Anne May Halvorsen
Anne May Halvorsen
kontorsjef / adv.sekr.
35 53 05 50
amh@advokatmeland.no
Kenneth Meland
Kenneth Meland
advokat
35 53 05 50 / 948 94 465
km@advokatmeland.no
Ole Martin Meland
Ole Martin Meland
advokat
35 53 05 50 / 924 58 959
omm@advokatmeland.no